Турчинов: санкції США – крок до повної ізоляції Путіна

Читать на русском
Турчинов вважає, що запроваджені Вашингтоном санкції – це ще один важливий крок до повної ізоляції Путіна та його тоталітарної країни.

Запроваджені Вашингтоном санкції – це ще один важливий крок до повної ізоляції Путіна та його тоталітарної країни.

Так прокоментував секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов нові санкції США проти Росії, інформує прес-служба РНБО.

За його словами, санкції проти Росії, що введені в дію законом, підписаним президентом США Дональдом Трампом, – це надзвичайно важливе рішення.

«Знаковим є те, що в законі, ухваленому Конгресом, підтриманому Сенатом та підписаному президентом США Трампом, яким були запроваджені санкції, Росія виписана поряд із Північною Кореєю», – сказав Турчинов.

Немає надії. Медведєв назвав нові санкції початком торгової війниПрем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв прокоментував закон про посилення антиросійських санкцій, підписаний сьогодні президентом США Дональдом Трампом.

За його словами, це свідчить про те, що світ починає розуміти, що режими цих країн стають дедалі більше схожими один на одного – непередбачуваними та небезпечними.

Разом із тим, підсумував секретар РНБО, це один із важливих кроків до повної ізоляції Путіна й тієї тоталітарної країни, на яку він перетворив сучасну Росію. «Всі диктатори мають пам'ятати, що кінець у них один – тотальне презирство та ганьба», – сказав він.

Як повідомлялося, 2 серпня президент США Дональд Трамп підписав закон, який запроваджує нові санкції проти Ірану, Північної Кореї та Росії.

Закон, зокрема, передбачає виділення коштів на підтримку енергобезпеки України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: