Турчинов: ряджений клоун Захарченко озвучує плани Путіна розширити агресію

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що останні заяви ватажка так званої ДНР можуть свідчити про плани РФ розширити агресію в Україні.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов вважає, що останні заяви ватажка так званої «ДНР» можуть свідчити про плани РФ розширити агресію в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

«Заяви кремлівських клоунів-маріонеток, які називають себе керманичами окупованого Росією Донбасу, щодо створення Малоросії – ще один доказ агресивних планів Путіна та його маніакального небажання вирішувати питання на сході України мирним шляхом», – заявив Турчинов.

«Ця збочена маячня, яка була написана в Кремлі та озвучена рядженими клоунами на кшталт Захарченка, свідчить про бажання московських «стратегів» знову відновити просування військової агресії на Захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України», – сказав він.

При цьому Турчинов зазначив, що будь-який схожий план Кремля не матиме успіху.

«Доля кремлівського плану «Малоросія-17» буде аналогічною «Новоросії-14» чи будь-якій іншій «Дебілоросії» путінського формату», – підкреслив секретар РНБО.

Нагадаємо, 18 липня ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення чергової псевдодержави, яку назвав «Малоросією».

У Кремлі вже встигли заявити, що ідея Захарченко стала для них несподіванкою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: