У штабі АТО назвали кількість поранених з початку доби

Читать на русском
З початку доби бойовики здійснили 3 обстріли позиції сил АТО на Донбасі, але кілька військових отримали поранення.

У штабі АТО з початку доби зафіксували 3 обстрілу з боку російсько-окупаційних сил: під Пісками під час гранатометного обстрілу бойовиків двоє українських бійців отримали поранення середньої тяжкості.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Близько 14 години внаслідок гранатометного обстрілу наших позицій поблизу селища Піски отримали поранення двоє українських військових. Їх одразу госпіталізовано, на даний момент стан поранених оцінюється як середньої важкості», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 14 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 14 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Всього з півночі бойовики тричі обстріляли наші позиції, один з них неприцільно.

На приморському напрямку бойовики випустили понад 20 мін з 82-мм міномета і обстріляли з гранатометів наші укріплення біля Павлополя, а близько Водяного о 6 ранку бойовики здійснили один неприцільний обстріл.

«Сили АТО суворо дотримуються перемир’я, проте при загостренні обстановки командири на позиціях самостійно визначають ступінь загрози особовому складу і приймають рішення на відкриття вогню у відповідь», – додали в штабі.

Нагадаємо, за 13 вересня бойовики 25 раз обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, один військовослужбовець отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: