Доба в АТО 14 вересня: понад 20 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 13 вересня.

Російсько-окупаційні війська 13 серпня 25 разів обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті яких один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу в районі проведення АТО інтенсивність ворожих обстрілів дещо зменшилась. Водночас основна активність ворога, вже за типовою тактикою, була зафіксована у темну пору доби, після 18 години... Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Під час бойових дій один наш військовий отримав поранення. У декількох випадках, коли обстріли противника несли пряму загрозу життю наших захисників, сили АТО у відповідь відкривали вогонь на ураження», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики обстрілювали околиці Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецького озброєння. Також бойовики обстрілювали околиці Пісок, Кам'янки та Зайцеве.

На приморському напрямку бойовики з гранатометів обстрілювали опорні пункти ЗСУ поблизу Водяного, з озброєння БМП - поблизу Гнутове, зі стрілецької зброї - поблизу Мар'їнки і Широкино.

На луганському напрямку бойовики застосовували зенітні установки поблизу Кримського і гранатомети поблизу Станиці Луганській.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: