«Укрзалізниця» хоче змінити правила митного контролю

Читать на русском
Кравцов не виключив змін до спрощеної моделі митного контролю в поїздах Інтерсіті Перемишль-Київ через інцидент з екс-головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі.

В.о. голови правління ПАТ Укрзалізниця Євген Кравцов не виключив змін до спрощеної моделі митного контролю в поїздах Інтерсіті Перемишль-Київ через інцидент з екс-головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Укрінформ.

За словами Кравцова, позиція і дії з боку персоналу УЗ під час інциденту з Саакашвілі були абсолютно законними, вони чітко виконали всі інструкції.

Незаконний перетин кордону: чи будуть наслідки для Тимошенко і компаніїТимошенко внесли до бази Миротворця за незаконний перетин кордону та напад на прикордонників. Чи будуть якісь наслідки для нардепів, що підтримали Саакашвілі, розповів експерт.

«Ми не можемо порушувати закон через позицію однієї людини. Що стосується наслідків, на сьогоднішній день ми заявили, що проведемо компенсації пасажирам. Саме в цьому поїзді Інтерсіті діє окремий порядок митного контролю, він здійснюється під час руху», - сказав Кравцов.

Він підкреслив, що це експериментальна модель, яка була введена, щоб пасажири мали більше комфорту і швидше долали кордон. У зв'язку з інцидентом в поїзді Перемишль-Київ Кравцов не виключає її корекції, «щоб не було лазівок для окремих пасажирів».

В.о. голови УЗ додав, що крім цього випадку були й інші ситуації, коли особи, які мають невідповідні або підроблені документи, не мали права на в'їзд в Україну, але намагалися це зробити, в результаті чого їх знімали з поїзда після проходження кордону.

Раніше стало відомо, що «Укрзалізниця» випустила власні акції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: