«Укрзалізниця» випустила власні акції

Читать на русском
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск акцій публічного акціонерного товариства Укрзалізниця.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск акцій публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця».

Про це повідомив в. о. голови правління компанії Євген Кравцов, передає прес-служба «Укрзалізниці», пише «Слово і Діло».

Намальовані звіти та саботаж реформ: підсумки роботи польської команди БальчунаЕксперт розповів, чи зміг Войцех Бальчун допомогти Україні реформувати залізницю, та оцінив його діяльність в УЗ.

«Це історична подія для нашої компанії. Сьогодні забираємо сертифікат про випуск акцій ПАТ «Укрзалізниця». Починається новий етап реформ компанії», – зазначив керівник компанії.

Нагадаємо, що 100% акцій «Укрзалізниці» перебувають у держвласності. У 2015 році Кабінет міністрів зареєстрував ПАТ «Українська залізниця», створене на базі Державної адміністрації залізничного транспорту України. Компанія почала свою діяльність як акціонерне товариство 1 грудня 2015 року.

Нагадаємо, 5 вересня в «Укрзалізниці» пройшли обшуки.

Раніше стало відомо, коли підвищать тарифи на залізничні вантажоперевезення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: