Саакашвілі застряг у Польщі. Укрзалізниця пояснила затримку Інтерсіті

Читать на русском
У ПАТ Укрзалізниця прокоментували ситуацію із затримкою поїзда Інтерсіті Перемишль-Київ, у якому перебуває позбавлений громадянства Міхеїл Саакашвілі.

У ПАТ Укрзалізниця прокоментували ситуацію із затримкою поїзда Інтерсіті Перемишль-Київ, у якому перебуває позбавлений громадянства Міхеїл Саакашвілі.

В Укрзаліцниці заявили, що потяг Перемишль-Київ затримано на вокзалі Перемишля через перебування у ньому особи, «у якої немає підстав для в'їзду на територію України», пишет «Слово і Діло».

«Ситуація з неможливістю курсування поїзда № 715 Перемишль - Київ склалася внаслідок відмови особи, яка не має законних підстав для в'їзду в Україну, залишити цей поїзд", - йдеться у повідомленні прес-служби.

При цьому, не наводиться ім'я та прізвище особи, у «якої немає підстав для в'їзду в Україну».

Також в Укрзалізниці повідомили, що пасажирам поїзда будуть надані автобуси для продовження подорожі за цим маршрутом.

Прорив Саакашвілі через кордон: затримані невідомі в камуфляжіКонфліктних ситуацій на кордоні з Польщею поки не спостерігається. Підтримати Саакашвілі зібралося більше тисячі активістів.

«Потрібна кількість автобусів вже вирушила до місця зупинки поїзда Перемишль - Київ», - поінформували в компанії.

Раніше позбавлений громадянства Саакашвілі заявив, що перетне кордон з Україною на потязі Інтерсіті «Перемишль-Львів-Київ».

Однак, адміністрація поїзда, у якому перебуває Саакашвілі, повідомила, що поїзд не рушить, поки екс-губернатор Одещини не зійде з нього.

За даними ЗМІ, до Укрзалізниці нібито надійшов наказ від Нацполіції, згідно з яким поїзд не рушить, поки Саакашвілі не вийде з нього.

Пізніше у Нацполіції спростували причетність до затримки потяга Перемишль-Київ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: