Війна на Донбасі: бойовики більше 30 разів обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
На приморському напрямку ввечері бойовики обстрілювали околиці Гнутового й Талаківки з мінометів.

Бойовики за добу 36 разів обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Наприкінці минулої доби в районі проведення АТО основна активність бойовиків фіксувалася на приморському напрямку ... Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 36 разів відкривали вогонь у напрямку українських військ. З них 16 обстрілів характеризуються як неприцільні. Втрат серед українських військових немає», – йдеться в повідомленні.

Порошенко розповів про складну ситуацію на ДонбасіПрезидент зазначив, що в цих складних умовах ми особливо цінуємо і підтримуємо Збройні сили України, Національну гвардію.

На приморському напрямку після 18:00 бойовики обстрілювали околиці Гнутового й Талаківки з мінометів калібру 82 мм, околиці Талаківки – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП, опорні пункти ЗСУ поблизу Водяного – з великокаліберних кулеметів. Також бойовики обстрілювали позиції поблизу Лебединського, Павлополя та Старогнатівки.

На донецькому напрямку ввечері бойовики обстрілювали Авдїївську промзону з гранатометів і кулеметів, околиці Кам'янки та Новгородського – з гранатометів.

На луганському напрямку бойовики випустили 7 мін калібру 82 мм по околицях Кримського.

Як відомо, військовим у зоні АТО збільшили зарплату.

Нагадаємо, вчора у Львівській області офіційно відкрили міжнародні військові навчання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: