У «Народному фронті» прокоментували прорив Саакашвілі

Читать на русском
У політичній партії Народний фронт вважають, що події, які відбулися на пункті пропуску Шегині на українсько-польському кордоні, є кримінальним злочином.

У політичній партії «Народний фронт» вважають, що події, які відбулися на пункті пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні, є кримінальним злочином.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву партії, оприлюднену 11 вересня.

«Всі, незалежно від того, це колишній президент або прем'єр-міністр, мають понести кримінальну відповідальність за прорив державного кордону. Так вимагає закон і справедливість», – йдеться в заяві.

Прорив кордону: в цій ситуації немає переможців, держава знову програлаАдвокати Саакашвілі вже заявили, що політик готовий до можливого затримання, а в ГПУ відкрили кримінальну справу щодо незаконності перетину кордону. Детальніше в ситуації розібрались експерти.

У «Народному фронті» висловили переконання, що шляхом організації та створення таких інцидентів «купка популістів і гастролерів» цинічно борються за владу в Україні.

«Ми вимагаємо від правоохоронних органів негайно притягнути до відповідальності всіх осіб, причетних до незаконного перетину державного кордону України із застосуванням сили, а також роззброєння та арешту бандитських формувань, які були співучасниками», – йдеться в заяві.

У партії переконані, що народні депутати, які брали участь у вказаних подіях, також мають понести відповідальність і «з них має бути знятий депутатський імунітет».

Раніше з приводу прориву Саакавшілі висловився президент Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: