Експерти та аналітики «Слова і Діла» розкажуть про реалістичні й популістичні обіцянки уряду

Читать на русском
Які обіцянки уряду щодо реформ, соціальних і бюджетних цілей, скоріш за все, будуть виконані, а які  – є популістськими, розкажуть 12 вересня політичні експерти Валентин Гладких та Олександр Москалюк, а також аналітик порталу Віктор Гаврилюк.

12 вересня 2017 року в прес-центрі УНІАН (вул. Хрещатик, 4) о 10:30 відбудеться прес-конференція порталу «Слово і Діло» на тему «Обіцянки уряду: популістичні vs. реалістичні».

Учасниками прес-конференції будуть політичні експерти Валентин Гладких та Олександр Москалюк, а також аналітик порталу Віктор Гаврилюк.

Під час прес-конференції учасники порівняють програму діяльності Кабінету міністрів з обіцянками урядовців, які стосуються конкретних завдань щодо реформ, галузей економіки, бюджетних та соціальних цілей.

Також буде розглянутий перелік короткострокових і довгострокових обіцянок уряду із зазначенням терміну їх виконання. Серед цих обіцянок будуть виділені найбільш реалістичні обіцянки, дані різними членами уряду.

Крім того, протягом прес-конференції буде озвучена низка популістичних обіцянок уряду, виконати які в нинішніх реаліях практично неможливо.

З цього переліку будуть обрані та проаналізовані найбільш популістичні обіцянки як прем'єр-міністра, так і окремих міністрів.

Акредитація за телефоном: (067) 472-73-07.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: