Війна на Донбасі: в штабі АТО назвали найбільш гарячі напрямки

Читать на русском
Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь по усіх напрямках. Як пройшла доба - повідомили в штабі АТО.

Бойовики на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили 35 обстрілів позицій українських військових, 5 бійців поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Після 18.00 російсько-окупаційні угруповання продовжили прицільні обстріли позицій сил АТО», - повідомили в штабі.

За їх даними, в основному ворог зосередив обстріли на приморському і донецькому напрямках, поодиноко застосовувалися і міномети.

«На донецькому напрямку противник двічі відкривав вогонь по позиціях неподалік Пєсков. За майже двогодинний обстріл було випущено більше 20 хв різних калібрів. Також ворог бив з гранатометів, великокаліберних кулеметів і БМП», - говориться в повідомленні.

Відомо, що в кінці доби під гранатометний вогонь кілька разів потрапили зміцнення ЗСУ в Авдіївській промзоні і на шахті Бутівка.

«На приморському напрямку сепаратисти застосовували міномети калібру 82-мм у Мар'їнки. З гранатометів відкривали вогонь поблизу Старогнатівки. Стрілецька зброя і великокаліберні кулемети противника працювали по опорних пунктах ЗСУ в околицях Лебединського та Талаківці. А близько 22.00 в результаті обстрілу з гранатомета позицій сил АТО у Водяного ще один боєць ЗСУ отримав поранення», - повідомили в штабі АТО.

Нагадаємо, ще 23 серпня учасники тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилися про припинення вогню. Домовленість була порушена в першу ж добу після зустрічі.

У США закликали сторони до припинення вогню на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: