У Муженка назвали кількість справ, відкритих в РФ проти учасників АТО

Читать на русском
У Російський Федерації слідчий комітет відкрив понад 30 кримінальних справ проти учасників антитерористичної операції на Донбасі.

У Російський Федерації слідчий комітет відкрив понад 30 кримінальних справ проти учасників антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє Радіо Свобода, цитуючи спікера Генерального штабу Збройних сил України Владислава Селезньова, передає «Слово і Дело».

Слідком РФ звинувачує українські спецслужби у викраденні російських волонтерівСлідчий комітет Росії порушив справу про викрадення людини за нібито викрадення українськими спецслужбами російських волонтерів на Донбасі в 2014-2015 роках.

«Ці кримінальні справи відкриваються проти посадових осіб різних рівнів - починаючи від Віктора Муженко,« закінчуючи командирами частин і підрозділів, які виконували або виконують зараз завдання в районах проведення АТО. Є ряд кримінальних справ, порушених безособово. Тобто фактично будь-який з українських військовослужбовців, який виконував завдання на сході нашої держави, може потрапити в число фігурантів цих кримінальних справ», - пояснив він.

Раніше Слідчий комітет Росії неодноразово відкривав кримінальні справи за результатами обстрілів населених пунктів на окупованій частині Донбасу. Уже відкриті справи на міністра оборони України Степана Полторака, начальника Генштабу Віктора Муженко. Останній випадок відкриття кримінальних справ проти українських військових трапився 24 серпня.

Як відомо, міністр оборони України повідомив, що в цьому місяці військовослужбовці ЗСУ отримають перші збільшені виплати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: