З передової відкликали генерала, який деморалізував солдатів та звеличував країну-агресора

Читать на русском
Генерал-майора Никитенка, який перебував у відрядженні в зоні бойових дій, наразі відкликали для перевірки.

Генштаб Збройних сил України відкликав із зони бойових дій генерал-майора Петра Никитенка через демотивацію військовослужбовців.

Цю інформацію підтвердив речник Генштабу ЗСУ Богдан Сеник, передає «Слово і Діло» з посиланням на hromadske.ua.

За його словами, генерал-майора Никитенка, який перебував у відрядженні в зоні бойових дій, наразі відкликали для перевірки.

«Так, дійсно, він перебував у зоні АТО. За останньою інформацією, генерал відкомандирований», – повідомив речник Генштабу.

Три роки Іловайській трагедії: що українські політики зробили для покарання виннихЧерез 3 роки після оточення українських військових під Іловайськом політикам майже нічого протиставити закидам у бездіяльності в питанні пошуку винних у трагедії.

Раніше волонтер Роман Донік із посиланням на заяви військових повідомив, що рішенням начальника Генштабу Віктора Муженка Никитенка відкликали із зони бойових дій через «моральне приниження солдатів».

За словами військових, частину яких відвідав генерал, він називав волонтерів «мародерами» та «визнавав велич країни-агресора».

Нагадаємо, близько 1700 бійців антитерористичної операції, які вчинили незначні правопорушення, будуть амністовані протягом найближчих трьох місяців.

Також повідомлялося, що військовослужбовці, які виконують завдання в зоні АТО, отримають нові комплекти зимового одягу до кінця вересня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: