У Міноборони назвали суму на медичне забезпечення ЗСУ

Читать на русском
Міністерство оборони отримало понад 230 мільйонів на медичне забезпечення Збройних сил України.

Міністерство оборони України отримало 236 мільйонів гривень із держбюджету на медичне забезпечення Збройних сил України.

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк під час брифінгу в п'ятницю, 8 вересня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Кошторисом Міністерства оборони України на 2017 рік на медичне забезпечення Збройних сил України передбачено 327 мільйонів гривень, з яких Міноборони вже отримало 236 мільйонів 5 тисяч гривень. Близько 150 мільйонів із цих коштів витрачено на закупівлю медикаментів та оплату медичного обладнання», – сказав Гуцуляк.

Він також зазначив, що з початку року до військово-медичних закладів та військових частин Збройних сил України надійшло благодійної допомоги в натуральному вигляді на суму близько 75 млн грн.

Раніше повідомлялося, що військовослужбовці, які виконують завдання в зоні АТО, отримають нові комплекти зимового одягу до кінця вересня.

Також міністр оборони Степан Полторак затвердив виділення 1 мільярда гривень на будівництво 100 гуртожитків для військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: