Полторак назвав пріоритети в реформуванні ЗСУ

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак зазначив п'ять пріоритетів реформування Збройних сил України.

На сьогодні є п'ять основних завдань, на яких необхідно зосередитися для реформування Збройних сил України.

Про це в інтерв'ю виданню «Тверезий погляд» розповів міністр оборони України Степан Полторак.

«Перш за все це реалізація продуманої кадрової політики. Для цього вже збільшено грошове утримання військовослужбовців, особливо тих, які виконують завдання в районі проведення АТО. Роботу в цьому напрямку ми плануємо продовжувати й надалі. Також ухвалено рішення про збільшення фінансування для будівництва житла. Направлено додаткове фінансування для поліпшення системи відбору та підготовки сержантського складу», – сказав Полторак.

Другим пріоритетним завданням, за словами міністра, є забезпечення збалансованого підходу у використанні фінансових і матеріальних ресурсів.

Крім того, основні зусилля зараз спрямовані на вступ України до НАТО.

Найбільш небагатослівний міністр. Як виконує обіцянки глава Міноборони Степан ПолторакВ рамках місяця уряду на порталі «Слово і Діло» дослідило, як виконує обіцянки міністр оборони України Степан Полторак.

«Серед першочергових завдань, які необхідно реалізувати в досить короткі терміни, є забезпечення Збройних сил необхідним озброєнням, військовою та спеціальною технікою. І, звичайно, потрібно продовжувати розвивати та вдосконалювати оборонну інфраструктуру. Тому, відповідно до перспективного плану, в кожній бригаді будуть збудовані гуртожитки для контрактників. Крім того, триває облаштування навчальних центрів, полігонів та інших військових об'єктів», – розповів голова Міноборони.

Як зазначив Полторак, подальше зміцнення обороноздатності України можливе лише за умови впровадження радикальних змін.

Нещодавно Степан Полторак розповів, як НАТО допомагає розвивати ЗСУ.

Раніше Полторак назвав єдину країну, яка надала Україні летальну зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: