Фігуранта «справи Онищенка», якого шукали понад рік, затримали

Читать на русском
Повідомляється, що ця особа переховувалась від слідства, систематично змінюючи місце проживання з літа 2016 року.

Детективи НАБУ затримали одного з ймовірних учасників злочинної організації з розкрадання природного газу, видобутого в рамках договорів про спільну діяльність із «Укргазвидобуванням».

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що ця особа переховувалась від слідства, систематично змінюючи місце проживання – з літа 2016 року її оголошено в розшук. Детективи НАБУ встановили місцеперебування та затримали розшукувану особу. 7 вересня їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 55 млн грн.

Співучасника «газової схеми» підозрюють в участі в злочинній організації, заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем у складі злочинної організації. Також йому закидають створення та придбання суб’єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб) з метою прикриття незаконної діяльності, що спричинило велику матеріальну шкоду державі, та інші фінансові махінації.

Раніше очільник НАБУ розповів, хто гальмує справи Онищенка, Пасішника та ОПЗ.

Крім того, Ситник заявляв, що в українських судах відбувається повний саботаж справ, які були передані Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: