Зведення штабу АТО 7 вересня: понад 30 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу терористи з окупованих територій Донбасу 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

За минулу добу терористи з окупованих територій Донбасу 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

У Мінську обговорили особливий статус ДонбасуПід час переговорів Тристоронньої контактної групи політична підгрупа обговорила можливості забезпечення особливого статусу окремим районам Донбасу згідно з мінськими домовленостями.

Найбільш напруженою наприкінці минулої доби ситуація була на приморському напрямку. Там позиції на підступах до Водяного 5 раз потрапили під вогонь із великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Таку ж зброю окупанти застосовували для обстрілів біля Гнутового, Богданівки та Талаківки.

На донецькому напрямку ввечері противник продовжив провокаційні обстріли укріплень на околицях Зайцевого. Два рази бойовики били з гранатометів і стрілецької зброї по Авдіївській промзоні.

На луганському напрямку близько 19 години злочинці випустили 3 міни калібру 82 мм поблизу Малинового.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 34 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як неприцільні. Втрат серед наших військових немає», – підсумували в штабі.

Як відомо, Німеччина підтримує розміщення миротворців у всій зоні АТО.

Раніше повідомлялося, чим замінять термін АТО в законі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: