Під Верховною Радою водії проводять мітинг

Читать на русском
Вулиця Грушевського перекрита від Європейської площі й до ВР. Тут пропускають поодинокі машини. Також уздовж вулиці Грушевського люди припаркували машини з іноземною реєстрацією.

Під Верховною Радою 6 вересня проходить акція за легалізацію нерозмитнених авто.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

Названо рейтинг найпопулярніших автомобільних брендів в УкраїніНа українському ринку за перші сім місяців 2017 року зареєстровано близько 42,6 тис. нових легкових автомобілів.

«У столичному урядовому кварталі багато машин стоять у заторах, власники авто з іноземними номерами біля ВР проводять акцію, гасло якої «За доступне розмитнення кожному українцю». Почали водії збиратися ще з ночі, кажуть, що заходи проходитимуть на вулицях Інститутській, Грушевського та Лютеранській», – зазначила журналіст.

«Ми поспілкувалися з водіями, вони очікують, що сьогодні на акцію прибудуть 3700 авто. Напередодні ми поспілкувалися з Нацполіцією, до 8 вересня вони посилять заходи безпеки. 1800 представників Нацполіції та Нацгвардії охоронятимуть людей. Зараз тут чергують три патрулі», – додала кореспондент.

Боротьба з «євробляхами»: як вирішиться питання з авто на іноземній реєстрації?Українські суди дедалі частіше стають на бік держави у вирішенні спірних питань щодо нерозмитнених авто на іноземній реєстрації. Чи відіб’ють у українців бажання ввозити авто на литовських номерах високі штрафи та перспектива судової тяганини?

Відзначимо, що вулиця Грушевського перекрита від Європейської площі й до ВР. Також уздовж вулиці Грушевського люди припаркували машини з іноземною реєстрацією.

Раніше стало відомо, скільки авто вже розмитнили за зниженим акцизом.

Нагадаємо, до кінця цього року в Україні запрацює онлайн-послуга первинної реєстрації автомобіля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: