Стало відомо, коли в Україні запрацює онлайн-реєстр автомобілів

Читать на русском
У вересні буде представлений кабінет перевізника, в якому буде інформація про ліцензії, дозволи перевізника та багато іншого.

До кінця цього року в Україні запрацює онлайн-послуга первинної реєстрації автомобіля.

Про це повідомив перший заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування Олексій Вискуб, пише УНІАН, передає «Слово і Діло».

«Запустимо первинну реєстрацію авто – це плани на один-два місяці. До кінця року це точно запрацює», – відзначив Вискуб.

Названо рейтинг найпопулярніших автомобільних брендів в УкраїніНа українському ринку за перші сім місяців 2017 року зареєстровано близько 42,6 тис. нових легкових автомобілів.

За його словами, у вересні буде представлений кабінет перевізника – в ньому міститиметься інформація про ліцензії, дозволи перевізника та багато іншого.

Як відзначив перший заступник голови агентства, в першу чергу варто запровадити електронні послуги в таких галузях, як земельна, будівельна, соціальна, реєстрація авто тощо.

«Ці послуги відповідають послугам, визначеним у директиві Європейського Союзу, й мають надаватися онлайн у кожній країні-члені», – пояснив він.

Раніше повідомлялось, які марки автомобілів популярні серед українців.

Нагадаємо, експерт розповів «Слову і Ділу», коли та наскільки може подешевшати автомобільне пальне.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: