Нацполіція назвала марки машин, які найчастіше викрадають

Читать на русском
Найпопулярнішими марками автомобілів, які викрадають в Україні, є ВАЗ, ЗАЗ (їх здають на розбирання) та Toyota.

Найпопулярнішими марками автомобілів, які викрадають в Україні, є ВАЗ, ЗАЗ (їх здають на запчастини) та Toyota.

Про це повідомляє Liga.net із посиланням на дані департаменту карного розшуку Нацполіції, пише «Слово і Діло».

Найпопулярнішими в злочинців марками є ВАЗ, ЗАЗ і Toyota. Порівняно з минулим роком у нинішньому стали частіше викрадати автомобілі Honda (+3,6%), Lexus (+8,4%) і Range Rover (+9,1%).

Висока популярність у викрадачів недорогих автомобілів ЗАЗ і ВАЗ пояснюється подальшою їх відправкою на розбирання. Після цього запчастини та комплектуючі виставляються на продаж або здаються на металобрухт.

Водіння в нетверезому стані: чи потрібно забирати авто за «п'яну» їздуВодіння в нетверезому стані – одна з найбільш поширених причин автокатастроф в Україні, і які б не запроваджували штрафи, вони не покращують ситуацію. Як боротися з правопорушниками, розбирався експерт.
  Найбільша кількість викрадень зафіксована в місті Києві, в Дніпропетровській, Одеській, Запорізькій і Київській областях.

У першій половині 2017 року кількість автоугонів в Україні скоротилася на 25%. Загалом за перші шість місяців поточного року було викрадено 2689 автомобілів проти 3461 в першому півріччі 2016-го. При цьому рівень розкриття злочинів, пов'язаних із крадіжками автомобілів, зріс.

Раніше стало відомо, скільки авто на іноземних номерах в Україні.

Нагадаємо, миколаївський депутат від «Опоблоку» заявив про спробу підірвати його машину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: