Миколаївський депутат від «Опоблоку» заявив про спробу підірвати його машину

Читать на русском

У Миколаєві депутат міської ради Дмитро Жвавий заявив про спробу підірвати його автомобіль.
фото: ГУ Нацполіції Миколаївської області

Депутат міськради Миколаєва від «Опозиційного блоку» Дмитро Жвавий заявив, що вранці в його машині спрацював вибуховий пристрій: ніхто не постраждав.

Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні вранці я, як зазвичай, віз дитину та дружину на роботу та до дитячого садка, але якісь виродки хотіли підірвати мою сім'ю! Спрацював дистанційний пристрій вибухівки! Слава Богу МИ ЖИВІ!», – написав він.

У прес-службі Головного управління поліції Миколаївській області розповіли подробиці інциденту.

«Заявник розповів, що разом із дружиною відвіз свою дитину до дитячого садка, вийшов із авто, а коли повернувся до автомобіля, почув хлопок, після чого побачив дим з-під кришки бензобака», – зазначили в поліції.

На місце прибули вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції, ДСНС, патрульні поліцейські та швидка медична допомога.

«З бензобака експерти вилучили пристрій, попередньо запальний, дистанційної дії, який спрямований на проведення експертного дослідження разом із транспортним засобом», – розповіли в поліції.

Попередньо інцидент кваліфікували як замах на вбивство.

Незабаром на сторінці миколаївського осередку «Опоблоку» в Facebook з'явилася заява про спроби тиску з боку влади.

Нагадаємо, 29 серпня в Миколаєві ГПУ та СБУ провели спецоперацію й затримали 5 осіб, у тому числі місцевого кримінального авторитета Михайла Тітова на прізвисько «Мультик». За даними ГПУ, злочинне угруповання встановило контроль над місцевими партіями й впливало на ухвалення рішень.

30 серпня ГПУ оприлюднила запис розмови між Тітовим і депутатом від «Опоблоку» з Миколаївської облради Володимиром Фроленком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: