Мер Чернігова взявся за демографічну ситуацію: якщо не маєш 3 дітей – хворий і не українець

Читать на русском
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вважає, що ті, хто не має трьох дітей, хворі, якісь не такі, вони взагалі не українці.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вважає, що ті, хто не має трьох дітей, «хворі, якісь не такі, вони взагалі не українці».

Цю оригінальну думку він висловив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Очевидно, мер Чернігова настільки перейнявся демографічною ситуацією в Україні й на Чернігівщині зокрема, що вирішив вплинути на ситуацію через «патріотичну складову».

«Якщо брати патріотичну складову, щоб мінімум 3 дитини в сім’ї. Щоб дівчина та хлопець, вони виростали й знали, що якщо в них не буде 3 дітей, значить, вони хворі, якісь не такі, вони взагалі не українці», – написав він.

Владислав АтрошенкоМіський голова Чернігова

Також Атрошенко, очевидно згадав, партзібрання й запропонував долучати до демографічної теми «вчителів, лікарів, будь-яких людей, що мають авторитет для суспільства», керівників релігійних організацій та нацменшин.

Також зазначимо, що в коментарях до спічу мешканці Чернігова, а також ті, хто звідти з різних причин виїхав, пригадали меру відсутність роботи та низькі зарплати, відсутність кваліфікованих лікарів із безпліддя та ЕКО-програм, «безкоштовні» дитячі садки та кількарічні черги до них.

Як підказує Вікіпедія, сам Атрошенко в свої 49 років має лише двох доньок: Анастасію 1997 року народження та Поліну 2005 року народження. Мешкає мер у триповерховому будинку, яким і володіє, в елітному селищі Ямал, до якого 8 км від Чернігова.

До речі, згідно з минулорічним дослідженням «Слова і Діла», серед мерів українських міст найбільшим земельним магнатом є саме міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

А от щодо виконання обіцянок з облаштування дитсадків Атрошенко не відзначився особливим старанням.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вважає, що ті, хто не має трьох дітей, хворі, якісь не такі, вони взагалі не українці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: