Стрілянина в школі Підмосков'я: учні вистрибували з вікон

Читать на русском
Неповнолітнього стрілка затримали співробітники поліції та Росгвардіі. З ним уже почали працювати слідчі, їм належить з'ясувати мотив його вчинків.

У підмосковній Івантеївці учень влаштував стрілянину й розкидав димові шашки. Чотири особи госпіталізовані, підліток доправлений до відділка поліції.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління МВС у Московській області, передає «Слово і Діло».

«За попередньою інформацією, 5 вересня в одній зі шкіл у Івантеївці Московської області учень 2002 року народження розкидав димові шашки в класі й здійснив постріл із пневматичної зброї. Чотири людини шпиталізовані», – йдеться в повідомленні.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що за вбивство п'яти правоохоронців в Княжичах винним буде винесено судовий вирокСказано 20 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як пише телеграм-канал «Меш», стрілянину влаштував учень 9-го класу. «Уже встановлено, що свою акцію він планував заздалегідь. Імовірно, він викрав у свого батька травматичний пістолет, взяв із собою кілька великих петард і пішов захоплювати школу», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що перелякані учні почали вистрибувати з вікон. «Увірвавшись до кабінету інформатики, підліток наказав усім дітям сісти на підлогу й із криком «Я прийшов сюди здохнути!» вистрілив у вчительку та в стелю. Куля потрапила жінці в голову. Після цього в класі почалася паніка, деякі діти почали стрибати з вікон. Троє підлітків впали на асфальт, у них переломи та забої», – пише «Меш».

При цьому міська голова Олена Ковальова в своєму Instagram написала, що стрілянини в школі не було. За її словами, там відбулося «незначне займання», яке загасили до приїзду пожежників.

Учнів та працівників зі школи евакуювали. Неповнолітнього стрілка затримали співробітники поліції та Росгвардії. З ним уже почали працювати слідчі, їм належить з'ясувати мотив його вчинків. Відзначається також, що хлопець виховується в благополучній родині.

Раніше в Одесі стріляли в лідера місцевої організації.

Нагадаємо, 28 серпня в центрі Івано-Франківська відбулася стрілянина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: