В центрі Івано-Франківська сталася стрілянина

Читать на русском
У центрі Івано-Франківська в суботу сталася стрілянина, невідомі люди в ресторані поранили чоловіка і втекли.
Фото з відкритих джерел

В Івано-Франківську поліція ловить групу чоловіків, які в суботу підстрелили з мисливської зброї людину в одному з ресторанів у центрі міста.

Про це з посиланням на прес-службу Нацполіції повідомляє «Слово і Діло».

«За попередньою інформацією, в одному з відпочинкових закладів Івано-Франківська між компаніями молодих осіб виник конфлікт із застосуванням зброї. Внаслідок чого був травмований місцевий мешканець. Хлопця із вогнепальним пораненням доставлено до лікарні», – йдеться в повідомленні відомства.

Стрілянина на Шота Руставелі: підозрюваному у вбивстві іноземця оголошено про підозруСпівробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного в скоєнні вбивства в Києві в ніч на 24 серпня 2017 року.

Відомо, що автомобіль, на якому намагалися вивезти постраждалого, зупинили на вулиці Галицькій, після чого пораненого доставили в обласну клінічну лікарню. Решту учасників конфлікту шукає поліція, в місті оголошений план-перехоплення.

Нагадаємо, 24 серпня, на День Незалежності в Києві невідомі кинули в людей вибуховий пристрій на вулиці Грушевського. Як повідомив пізніше генпрокурор Юрій Луценко, мішенню був автобус із військовослужбовцями, натомість постраждали родичі і друг сім’ї Героя України Валерія Чибінєєва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: