У Києві біля залізничного вокзалу сталася стрілянина, є поранені

Читать на русском
Постраждалі були госпіталізовані з пораненнями ніг і рук. Їм надають першу медичну допомогу.

У Києві на Вокзальній площі вранці в четвер, 10 серпня, внаслідок конфлікту двоє невідомих відкрили вогонь з травматичної зброї, поранивши трьох людей.

Про це інформує відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Києві, пише «Слово і Діло».

На Окружній дорозі в Києві відбулася стрілянина, є пораненийПатрульні затримали чоловіків і передали слідчо-оперативній групі. Наразі всі обставини інциденту встановлюються.

Постраждалі були госпіталізовані з пораненнями ніг і рук. Їм надають першу медичну допомогу. Чоловікам, що стріляли, вдалося втекти з місця події.

«О 9:50 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що неподалік від закладу громадського харчування біля залізничного вокзалу в результаті конфлікту двоє зловмисників поранили, ймовірно – з травматичної зброї, трьох чоловіків. За попередньою інформацією лікарів, у потерпілих – травми ніг та рук. Їх доставили в лікарню, де надають необхідну допомогу. Нападникам вдалося втекти», – йдеться в повідомленні.

На місці стрілянини працюють наряди патрульної поліції і слідчо-оперативні групи районного та Головного управління Нацполіціі Києва. З'ясовуються обставини події.

Нагадаємо, 4 серпня на полігоні в Київській області вибухнув снаряд.

Раніше в Івано-Франківську розстріляли авто підприємця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: