В СБУ пояснили інцидент із «викраденням журналістки»

Читать на русском
За даними СБУ, вона за гонорари знімає відеосюжети, які надалі використовуються пропагандистом для дискредитації України в інтересах російських спецслужб.

Працівники СБУ запросили помічницю одного з проросійських пропагандистів для надання пояснень та офіційно попередили її про недопущення протиправної діяльності на шкоду безпеці України.

Про це повідомляється на сторінці СБУ в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Наші співробітники дійсно вчора запросили для надання офіційних пояснень помічницю одного з проросійських пропагандистів, яка співпрацює з ним на постійній основі ... Співробітники СБУ поінформували її щодо недопущення проведення можливої протиправної діяльності на шкоду безпеці України та оголосили офіційне застереження», – йдеться в повідомленні.

СБУ закрила в'їзд в Україну російському режисеру через допомогу бойовикамСлужба безпеки України заборонила в'їзд в Україну російському режисеру Володимиру Меньшову.

Після завершення бесіди жінку звільнили.

За даними СБУ, вона за «гонорари» знімає відеосюжети, які надалі використовуються пропагандистом для дискредитації України в інтересах російських спецслужб.

Як пише «Українська правда» з посиланням на джерело в СБУ, це була «помічниця відомого блогера Анатолія Шарія».

Як повідомляли ЗМІ, вчора від готелю «Дніпро» якісь люди забрали до автівки дівчину, що встигла викинути у вікно сумочку з посвідченням журналістки інтернет-видання.

Раніше Служба безпеки України затримала в Харкові велику групу резидентів російської розвідки, які займалися диверсійно-розвідувальною діяльністю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: