Турчинов розповів, як заблокує проросійські канали на Донбасі

Читать на русском
На Донбасі 3 серпня військове керівництво країни представило «зброю контрпропаганди» - систему, яка буде блокувати російські теле- і радіоканали.

На Донбасі 3 серпня військове керівництво країни представило «зброю контрпропаганди» - систему, яка буде блокувати російські теле- і радіоканали.

«В Покровську створена перша дослідна установка комплексної системи інформаційної протидії, яка дозволяє повністю блокувати проросійські теле- і радіоканали і одночасно дуже добре приймати всі українські. Зараз ми перевірили її роботу - працює дуже якісно», - заявив в коментарі місцевому ресурсу 06239.com. ua секретар Ради нацбезпеки Олександр Турчинов, пише «Слово і Діло».

Методику придушення телевізійного мовлення з непідконтрольних української влади територій в Донецькій і Луганській областей розробила одна з провідних українських компаній, повідомляє прес-центр АТО.

Вказується, що технологія дозволяє ефективно створювати перешкоди в трансляції до 10 каналів ворожого мовлення одночасно і забезпечує безперешкодну роботу українських каналів, що працюють на частотах, які блокуються.

За словами Турчинова, вже через кілька місяців такі системи протидії встановлять уздовж всієї лінії розмежування.

Нагадаємо, раніше перший канал Українського радіо розпочав мовлення на окуповані території Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: