У Києві викрали журналістку

Читать на русском
Невідомі в центрі Києва, біля готелю Дніпро, заштовхали до авто дівчину, яка, за попередньою інформацією, є журналістом одного з електронних видань.

Невідомі в центрі Києва, біля готелю «Дніпро», заштовхали в авто дівчину, яка, за попередньою інформацією, є журналістом одного з електронних видань.

Про це повідомляє УНН, пише «Слово і Діло».

За словами очевидців, інцидент стався 4 вересня близько 18:00.

Миколаївський «Мультик»: чому за кримінального авторитета взялися саме заразХто винен, що миколаївські перші номери «опозиційної» партії виявилися «шостим номером» у кримінальних авторитетів?

Двоє чоловіків заштовхали в авто сріблястого кольору дівчину, яка встигла викинути з вікна сумку. Невідомим намагалися перешкодити перехожі, але їм це не вдалося. У сумці, яку дівчина викинула з вікна авто, свідки знайшли посвідчення журналіста одного з електронних видань.

Свідки відразу ж викликали поліцію, але правоохоронці прибули на виклик лише за годину. В прес-службі столичної поліції до приїзду екіпажу на місце подій відзначили, що не мають інформації щодо цього інциденту.

Журналісти звернулися за коментарем до СБУ, проте прес-секретар відомства Олена Гітлянська заявила, що їй нічого не відомо з приводу нібито затримання журналістки співробітниками Служби безпеки.

Раніше в ГПУ розповіли, коли завершать розслідування вбивства Вороненкова.

Нагадаємо, журналісти показали будинок, де наразі мешкає Янукович.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: