Обстріли на Донбасі: якою була доба в АТО

Читать на русском
Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь по усіх напрямках. Як пройшла перша доба нового навчального року - повідомили в штабі АТО.

Незважаючи на домовленість про припинення вогню з півночі 25 серпня, на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу бойовики здійснили 20 обстрілів позицій українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«На Луганському напрямку противник чотири рази відкривав вогонь неподалік Станиці Луганської, Кримського та Жовтого. Також 14 раз під вогнем зі стрілецької зброї опинилися українські позиції на Донецькому напрямку», - сказано в повідомленні.

Своєю чергою, з метою збереження життя наших військових сили АТО були змушені відкрити вогонь, але лише одного разу.

За добу втрат серед українських військових немає.

Як повідомляється, сили АТО за підтримки військового управління роблять все можливе і продовжують вживати заходів щодо дотримання режиму тиші.

«З метою взаємодії на опорних пунктах підрозділів військових частин залучається окрема категорія військовослужбовців сил АТО і оперативно-тактичних угруповань», - сказано в повідомленні.

Як відомо, 23 серпня учасники тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилися про припинення вогню.

У США також очікують прогресу щодо припинення вогню на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: