Бойовики збільшили кількість провокацій в зоні АТО

Читать на русском
Бойовики упродовж дня, 3 вересня, 17 разів обстрілювали позиції Збройних сил України в зоні проведення Антитерористичної операції.

Бойовики упродовж дня, 3 вересня, 17 разів обстрілювали позиції Збройних сил України в зоні проведення Антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась, проте залишалась контрольованою українською армією. Російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли наших позицій зі стрілецької зброї. Також з опівночі ворог тричі застосовував міномети калібру 120 міліметрів. Загалом з опівночі бойовики 17 разів обстріляли наші укріплення. Втрат серед українських військових немає», - йдеться у повідомленні.

При цьому уточнюється, що близько 6 ранку бойовики випустили майже 20 мін калібру 120 міліметрів по опорних пунктах сил АТО біля Гнутового та Талаківки. Крім того, на приморському напрямку противник бив з великокаліберних кулеметів неподалік Водяного та Павлополя.

Карта АТО: ситуація на сході України на 3 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 2 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку неспокійно було у районі Зайцевого. «Тут з 6 ранку бандити 7 разів обстрілювали наші укріплення зі 120-міліметрового міномету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також під ворожим вогнем сьогодні опинились захисники Авдіївської промзони та шахти Бутівка», - додається у повідомленні.

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 26 разів відкривали вогонь, в основному зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, 2 вересня в зоні АТО було зафіксовано найменшу кількість обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: