Грузія направила в Україну новий запит на екстрадицію Саакашвілі

Читать на русском
За словами грузинських правоохоронців, прокуратури обох країн активно співпрацюю в цьому питанні.

Генеральна прокуратура Грузії направила українським правоохоронцям новий запит на екстрадицію екс-президента Грузії, колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.,

Про це повідомила прокуратура Грузії, пише «Слово і Діло» з посиланням на ZN.ua.

«З питання Міхеїла Саакашвілі Головна прокуратура Грузії направила українській стороні правове звернення щодо його екстрадиції до Грузії. Прокуратури двох країн активно співпрацюють один з одним», - йдеться у заяві грузинських правоохоронців.

Генеральна прокуратура України в березні 2015 року вже відмовляла Грузії в екстрадиції Саакашвілі.

Незручний Саакашвілі: чи можуть видати екс-главу Одеської ОДА в Грузію після його повернення до УкраїниГлава Інституту публічної політики та консалтингу «Інполіт» розповів, чи зможе українська влада видати Саакашвілі в Грузію.

26 липня в Державній міграційній службі України повідомили про те, що президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Міхеїла Саакашвілі громадянства. Приводом для рішення став той факт, що екс-президент Грузії не згадав в анкеті про те, що перебуває в розшуку на батьківщині.

Нещодавно, в США, Саакашвілі повідомив про наміри боротися за громадянство і повернутися в Україну на законних підставах.

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі може повернутися до України 10 вересня.

Нагадаємо, раніше політичний експерт розповів «Слову і Ділу» наскільки реальні шанси у Саакашвілі повернутися в Україну і що загрожує йому по поверненню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: