Луценко розповів, коли чекати нових представлень на нардепів

Читать на русском
Луценко анонсував внесення нових подань на зняття недоторканності з депутатів
Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що слідчі опрацьовують низку підозр щодо народних депутатів, у тому числі за фактом несплати податків.

Луценко анонсував внесення нових подань на зняття недоторканності з депутатів Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що слідчі опрацьовують низку підозр щодо народних депутатів, у тому числі за фактом несплати податків.

«За моїм суб’єктивним відчуттям, восени доведеться подавати нові подання. Скільки? Не знаю, а якби знав, все одно б не сказав. На кого - тим більше. Але ніякої гонки немає", - заявив генпрокурор під час робочої поїздки до Миколаєва, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Зі слів глави ГПУ, слідчі прокуратури перевіряють кілька десятків депутатів на правильність заповнення електронних декларацій та повноту сплати податків. Окрім того, перевіряються і не податкові підозри стосовно деяких нардепів.

Луценко пояснив, що гучними справами проти нардепів він намагається перебити бажання у майбутніх кандидатів йти до парламенту заради власного збагачення.

«Туди мають приходити політики, нехай навіть політики, які будуть думати інакше, ніж я, але політики, які не будуть використовувати Верховну Ради як верховну біржу, а свій мандат - як міцний дах», - додав генпрокурор.

Відзначимо 29 червня 2017 року Луценко пообіцяв восени внести до Верховної Ради подання на зняття недоторканності з кількох депутатів.

Луценко прокоментував інформацію про підвищення зарплати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: