Китай заборонив операції з криптовалютами

Читать на русском
Китай оголосив незаконними операції первинного розміщення токенів криптовалюти, всі поточні ICO мають бути негайно припинені.

Китай оголосив незаконними операції первинного розміщення токенів.

Як повідомляє РБК з посиланням на центробанк Китаю, всі поточні ICO мають бути негайно припинені, передає «Слово і Діло».

Все, що потрібно знати про біткоіни«Слово і Діло» вирішило скласти інфографіку про біткоіни, розібравшись що це таке і як отримати цю валюту.

Центробанк підкреслює, що токени не є платіжними інструментами, виданими грошово-кредитними організаціями. Вони не мають правових або грошових властивостей та юридичного статусу грошей. Через це їх поширення та використання як валюти є неприпустимим.

Крім того, Народний банк Китаю у співпраці з органами зв'язку працюватиме над закриттям трейдингових платформ, що оперують криптовалютами, та над видаленням їх додатків для мобільних пристроїв із відповідних майданчиків. У регуляторі попередили про можливе відкликання ліцензій компаній, пов'язаних із ICO.

На початок липня в Китаї функціонували 43 ICO-платформи. До 18 липня були завершені 65 ICO, розміщення токенів дозволило компаніям залучити $398 млн.

2 вересня курс криптовалюти біткойн перевищив $5 тисяч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, коли на світовому ринку з'явиться єдина криптовалюта.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу» про популярність криптовалюти в Україні та ситуацію з інвесткліматом у країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: