Стало відомо, скільки коштуватиме Києву впровадження електронного квитка

Читать на русском
Київпастранс оголосив тендер у системі державних закупівель ProZorro на купівлю й монтаж обладнання, необхідного для впровадження електронного квитка в столичному транспорті, на суму 460 мільйонів гривень.

Комунальне підприємство «Київпастранс» оголосило тендер в системі державних закупівель ProZorro на покупку і монтаж обладнання, необхідного для впровадження електронного квитка у столичному транспорті на суму 460 млн грн.

Про це повідомляється на сайті ProZorro, передає «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір запровадити єдиний електронний квиток на всі види громадського транспортуСказано 17 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Київпастранс» планує закупити технічні засоби автоматизованої системи оплати проїзду зі встановленим програмним забезпеченням. За ці гроші організація хоче отримати 1500 комплектів систем і 300 приладів інспекції.

Відзначається, що поставка перших 500 комплектів та 300 приладів інспекції очікується вже до кінця поточного року – 20 грудня 2017 року, а 1000 комплектів мають бути поставлені до 20 березня 2018 року.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій встановлений 18 вересня, а торги пройдуть 24 жовтня, очікувана вартість закупівлі становить 460 360 194 грн.

Кличко розповів, від чого залежить будівництво метро на ТроєщинуМер Києва Віталій Кличко представить інвесторам проект добудови Подільсько-Воскресенського моста на інвестиційному форумі в Німеччині восени.

Відзначимо, що валідатори мають забезпечувати як безконтактне зчитування за технологіями NFC (смартфони, розумні годинник) та EMV (банківські карти), так і оптичне зчитування QR- і штрихкодів. Всього передбачено п'ять типів комплектів із різною кількістю валідаторів залежно від розмірів і кількості дверей рухомого складу.

Раніше були названі три міста України, які першими запровадять електронний квиток.

Відзначимо, що в столиці система єдиного електронного квитка повноцінно запрацює з другого кварталу 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: