Затримання брата Саакашвілі в Києві: радник Авакова повідомив про подальші плани

Читать на русском
Міхеїл Саакашвілі підтвердив затримання свого брата у столиці. Політик стверджує, що брат мав право на перебування в Україні. Прооте, у МВС іншої думки.

Екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив про затримання свого брата в столиці.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні на світанку 8 представників МВС Авакова затримали мого брата Давида Саакашвілі, коли він виходив з дому в Києві і вивезли в невідомому напрямку», - написав він.

При цьому, він додав, що вид на проживання у нього був.

«Одночасно вчора на прикордонні пункти всього Західного кордону надіслали мобільні групи з Києва, бо не довіряють місцевим прикордонникам. Завдання мобільних груп, в які в тому числі входять представники колишнього Беркута, не дати мені пройти і забрати паспорт. Ну що ж, зустрінемося на кордоні», - додав політик.

Повернення Саакашвілі в Україну: хто може зважитися заарештувати екс-губернатора10 вересня Міхеіл Саакашвілі має намір повернутися в Україну. Чи пустять його до країни та хто може блокувати процес, розповіли експерти.

У свою чергу, радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа заявив, що брата Саакашвілі Давида затримали за порушення режиму перебування в Україні.

«Міграційна служба і поліція затримали його і готують до депортації. Давид Саакашвілі - громадянин Грузії є громадянином Грузії», - повідомив Ківа.

Як відомо, сам Саакашвілі обіцяє повернутися до України 10 вересня.

В експертному середовищі є припущення, що політик буде арештований. Більш докладно про ситуацію - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: