У штабі АТО повідомили, чи змогли діти Донбасу піти до школи

Читать на русском
Із півночі незаконні збройні формування здійснили вісім провокаційних обстрілів, при цьому міномети та інше важке озброєння не застосовували.

Перший день нового навчального року пройшов у районі проведення АТО відносно спокійно.

Із півночі незаконні збройні формування здійснили вісім провокаційних обстрілів, при цьому міномети та інше важке озброєння не застосовували. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Як і в попередні дні, найбільш неспокійно було на донецькому напрямку.

«Вночі та вранці в Авдіївській промзоні бойовики тричі обстрілювали наші позиції зі стрілецької зброї. Також 1 вересня під вогнем противника виявилися українські укріплення в районі шахти Бутівка і Зайцевого», - йдеться в повідомленні.

«Холодна війна-2». Чи чекає на Росію доля Радянського СоюзуРосійська Федерація набагато слабкіша за Радянський Союз, тому не зможе довго вести війну на холодному фронті.

На луганському напрямку, згідно з повідомленням, гранатомети бойовиків працювали на підступах до Кримського і Жовтого.

На приморському напрямку протягом дня зберігалася тиша.

У штабі додають, що новий етап перемир'я, під час якого зменшилася вогнева активність НВФ, дозволив 1 вересня спокійно піти в школи і вузи тисячам жителів Донбасу.

Раніше в Миколаївській області повідомили про загибель українського бійця на Донбасі.

Нагадаємо, 31 серпня російсько-окупаційні війська 24 рази відкривали провокаційний вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: