Україна та Польща узгодили план дій на випадок несподіванок під час навчань «Захід-2017»

Читать на русском
Начальники Генштабів України та Польщі розробили план дій на випадок непередбачуваних ситуацій під час російсько-білоруських військових навчань.

Україна та Польща розробили план дій на випадок непередбачуваних ситуацій під час російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017».

Про це домовилися начальники Генеральних штабів двох країн під час зустрічі у Львові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «5 канал».

Начальник Генштабу ЗС Польщі Лешек Суравскі зауважив, що країна збільшує координацію заходів, які проводяться литовсько-Польсько-Українською бригадою. За його словами, без вільної України не буде вільної Європи.

«Захід-2017»: чи загрожує Білорусі «кримський сценарій» і в чому небезпека для УкраїниНавчання «Захід-2017», які пройдуть на території Білорусі разом з російською армією, принесуть проблеми НАТО, а також можуть стати початком анексії.

«Були обговорені питання відповідного реагування і з боку війська польського, і з боку України. Нами спланований комплекс тактичних навчань, які вже проводяться на території України на 11 полігонах. Крім того, такі заходи проводитимуться на окремих ділянках поза межами полігонів, а також на ділянках подолання водних перешкод», – наголосив очільник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

Нагадаємо, спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер не виключив початку агресії РФ під прикриттям навчань «Захід-2017».

Також повідомлялося, що до Білорусі відправлять двох українських верифікаторів для спостереження за навчаннями «Захід-2017».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: