Військові навчання РФ «Захід-2017»: Волкер повідомив, у чому головна небезпека

Читать на русском
Військові навчання «Захід-2017» в НАТО пвід самого початку назвали «троянським конем». Силовий блок України також побоюється наступу. Що думають в США з цього приводу повідомив Курт Волкер.

Спеціальний представник Державного департаменту США по Україні Курт Волкер не виключив початку агресії РФ під прикриттям навчань «Захід-2017».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Я думаю, що ці військові навчання Росії змушують західні країни бути готовими до всього», - заявив Волкер.

Спецпредставник США припустив, що з боку РФ можлива військова агресія.

«Західне співтовариство повинне бути готове до будь-якого розвитку подій,в тому числі військового, ми повинні розвивати власну систему безпеки і працювати над нею разом», - сказав він.

«Захід-2017»: Чорне море заблокували кораблі НАТО, а для РФ рухатися в напрямку України смерті подібноВійськовий експерт розповів, чи варто Україні побоюватися військових навчань «Захід-2017» та чи є ризик вторгнення РФ.

Як відомо, навчання Захід-2017 пройдуть з 14 по 20 вересня, в них візьмуть участь близько 13 тисяч військових і до 680 одиниць бойової техніки.

У Міністерстві оборони України стурбовані проведенням на території Білорусі російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017». Глава відомства Степан Полторак вважає, що вчення загрожують не тільки Україні, але всій Європі.

Відзначимо, що в НАТО «Захід-2017» назвали можливим «троянським конем» Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: