Обіцяний Куліченком стадіон пляжних видів спорту в Дніпрі відкриється під зиму

Читать на русском
Екс-мер Дніпра, а нині нардеп Іван Куліченко не виконав обіцянку відкрити до червня стадіон пляжних видів спорту в Новокодацькому районі.
Іван КуліченкоФото з відкритих джерел

Обіцяна екс-мером Дніпра, а нині народним депутатом Іваном Куліченком реконструкція стадіону пляжних видів спорту, що в Молодіжному парку Новокодацького району, ще навіть не починалася, хоча стадіон мав бути зданий в експлуатацію до початку літа.

Цю обіцянку політика «Слово і Діло» зафіксувало ще в грудні 2016 року.

Тоді у нардепа були грандіозні плани: організувати на стадіоні «безперервні будівельні роботи», щоби вже в червні 2017-го провести там перший спортивний захід.

У підсумку стадіон мав би стати ареною для змагання в таких видах спорту, як пляжний футбол, волейбол, теніс, бадмінтон та багато іншого. Однак якщо хтось і займатиметься цими видами спорту на стадіоні в Молодіжному парку, то в кращому разі наступного літа, адже Куліченко з обіцянкою не впорався.

Як з’ясувало «Слово і Діло» за допомогою ProZorro, переможця тендеру з проведення ремонтних робіт визначили лише наприкінці серпня, тож якщо роботи почнуться одразу ж і триватимуть принаймні кілька місяців, стадіон буде завершений не раніше ніж під кінець осені або взимку, коли дніпрянам буде точно не до пляжних видів спорту.

Додамо, що Куліченко є одним із найбільш безвідповідальних депутатів українського парламенту: давши 80 обіцянок, 44 він примудрився не виконати. Тож не дивно, що за відсотком невиконаних зобов’язань він на 16-му місці в антирейтингу парламентарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: