Попри обіцянку губернатора, миколаївські футболісти гратимуть на недоремонтованому стадіоні

Читать на русском
Губернатор Миколаївської області Олексій Савченко не зміг виконати обіцянку щодо реконструкції до кінця червня стадіону в міському парку Перемога.
Олексій Савченко

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко не дотримав слова щодо завершення реконструкції стадіону в парку «Перемога» в Миколаєві до 28 червня.

Спортивний комплекс, який мав бути зданий в експлуатацію до Дня Конституції, буде запущений у кращому разі до Дня Незалежності, з’ясувало «Слово і Діло», перевіряючи стан виконання обіцянки, яку губернатор дав у березні цього року.

«На прохання активістів і журналістів провів нараду. Стадіон здамо 28 червня. Символічно на День Конституції України», – заявив тоді Савченко.

На той момент арена не використовувалася за призначенням уже три роки, на металевих конструкціях з’явилася іржа, обсипалася штукатурка й руйнувалися сходи трибун.

Однак 25 квітня ці плани губернатора заперечив його заступник Валентин Гайдаржи. За його словами, на той момент стадіон був готовим на 50%. Субвенції, виділеної з обласного бюджету на його ремонт, за підрахунками чиновника, має вистачити, однак роботи можуть бути завершені не раніше 24 серпня цього року.

23 червня у місцевому виданні «Мой город» з’явився коментар тренера футбольного клубу «Миколаїв» Руслана Забранського, який заявив, що на стадіоні в парку «Перемога» буде грати команда другого складу ФК. Із цього ж матеріалу випливає, що ремонт арени справді ще не завершений. Станом на 3 липня ситуація не змінилася.

Зважаючи на це, «Слово і Діло» надає цій обіцянці статус «не виконано». Наразі з 23 обіцянок, зафіксованих порталом, Савченко виконав 8. Провалених зобов’язань у губернатора наразі всього 5, і в рейтингу відповідальності голів обласних адміністрацій він перебуває на 15-й позиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: