Киянам стане легше скаржитися на якість послуг ЖКГ

Читать на русском
У Києві запустили єдиний портал спеціалізованої диспетчерської з питань житлово-комунального господарства. На оновленому сайті можна залишити скаргу, з'ясувати причини відключення послуг, оплатити комуналку.

У Києві запустили єдиний портал спеціалізованої диспетчерської з питань житлово-комунального господарства. На оновленому сайті можна залишити скаргу, з'ясувати причини відключення послуг, оплатити комуналку.

Про це на офіційному порталі повідомляє Київська міська державна адміністрація, пише «Слово і Діло».

Підвищення тарифів ЖКГ: чого чекати українцям у новому опалювальному сезоніЗ початком осені більш гостро постає тарифне питання. В уряді запевняють, що до опалювального сезону країна майже готова, й переконують, що підвищення тарифів не буде. Чи виправдана така впевненість, з’ясовували експерти.

За словами керівника Центральної диспетчерської служби з питань житлово-комунального господарства Олександра Поповцева, на сайті розширеили спектр сервісів, відтепер можна не лише дізнатися про причини відключення послуг і залишити заявку про аварійні ситуації, а й отримати на пошту інформацію про організацію обслуговування, наявність будинкового лічильника тепла та інше.

Зростання тарифів на ЖКП за роки незалежності України. Опалення«Слово і Діло» продовжує цикл оглядів про те, як змінювалися ціни на послуги ЖКГ в Україні за час незалежності. Сьогодні пропонуємо поглянути, як піднімалася ціна на центральне опалення житла.

«Для початку роботи із сайтом необхідно авторизуватись. Якщо при реєстрації залишити електронну пошту, то в подальшому вам будуть приходити повідомлення про планові відключення послуг або про поточні відключення через аварійні випадки. В повідомленнях будуть зазначені причини відключення й терміни відновлення послуги», – говорить він.

Також на сайті можна, вказавши номер особового рахунку, звірити та оновити показання квартирного лічильника й оплатити послугу.

Раніше в Кабміні розповіли, скільки будинків вже обладнані тепловими лічильниками.

4 серпня віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що не бачить підстав для підвищення цін на газ для населення й тарифів ЖКГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: