У Криму запустили крилату ракету

Читать на русском
В анексованому Криму запустили крилату ракету в рамках планового залікового тактичного навчання угруповання різнорідних ударних сил Чорноморського флоту Росії.
Фото з відкритих джерел

В анексованому Криму на береговому стаціонарному ракетному комплексі «Утес» запустили крилату ракету в рамках планового залікового тактичного навчання угруповання різнорідних ударних сил Чорноморського флоту Росії.

Про це 28 серпня повідомляє прес-служба Міноборони Росії, передає «Слово і Діло».

Військові навчання РФ «Захід-2017»: Волкер повідомив, у чому головна небезпекаВійськові навчання «Захід-2017» в НАТО пвід самого початку назвали «троянським конем». Силовий блок України також побоюється наступу. Що думають в США з цього приводу повідомив Курт Волкер.

«Своєю чергою, ударна група в складі ракетних катерів «Івановець», «Р-239» і «Р-60» виявила, взяла на супровід та атакувала корабельною артилерією швидкісну повітряну ціль. На кінцевому етапі польоту протикорабельної ракети багатофункціональний винищувач морської авіації флоту Су-30СМ перехопив повітряну ціль та знищив її, застосувавши авіаційну керовану ракету», – йдеться в повідомленні.

Загалом, за даними відомства, в навчаннях були задіяні 15 бойових кораблів і допоміжних суден флоту, а також морська авіація та безпілотні літальні апарати.

Нагадаємо, Freedom House пояснила публікацію карти з «російським» Кримом.

Вчора повідомлялося, що в КНДР запустили три балістичних ракети.

Нагадаємо, американська розвідка має «вагомі докази» того, що Boeing 777 був збитий із території, підконтрольної сепаратистам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: