НАЗК перевірило декларації Порошенка

Читать на русском
Співробітники Нацагентства з питань запобігання корупції перевірили е-декларації президента України за минулі два роки.
Петро Порошенко

Працівники Національного агентства з питань запобігання корупції не виявили порушень у електронних деклараціях президента України Петра Порошенка за 2015 і 2016 роки.

Про це йдеться в повідомленні НАЗК, передає «Слово і Діло».

«НАЗК встановило, що Петро Порошенко при складанні та поданні декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 і 2016 роки дотримав вимоги закону України «Про запобігання корупції». За результатами перевірки уповноважені особи НАЗК встановили достовірність задекларованих відомостей у деклараціях за 2015 і 2016 роки. Точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим із наявних джерел. Також не виявлено конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення», – йдеться в повідомленні.

Під час здійснення повної перевірки декларацій НАЗК використовувало інформацію, отриману з низки реєстрів, а також інформацію, отриману на запити від державних органів.

Нагадаємо, в НАЗК розповіли про порушення в деклараціях трьох віце-прем'єрів і міністра.

Раніше журналісти програми «Схеми» знайшли віллу в Іспанії, що записана на фірму, бенефіціарним власником якої є Петро Порошенко.

АМІГОС. Іспанські вілли президента і його друзів || Наталка Седлецька («СХЕМИ» | ВИПУСК №107)Радіо Свобода онлайн

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: