У штабі АТО розповіли про випадки порушення бойовиками «шкільного перемир'я»

Читать на русском
Бойовики знизили кількість обстрілів після початку шкільного перемир'я, від початку доби зафіксували 10 провокаційних обстрілів, включаючи два мінометних.
фото: штаб АТО/Facebook

Після початку «шкільного перемир'я» кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних сил зменшилася, але повністю припинення вогню бойовики не дотримуються: 10 обстрілів від початку доби, два з них – із легких мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«за сьогоднішній день зафіксовано 2 випадки відкриття вогню противником із мінометів калібру 82 міліметри», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 серпняСитуація на сході країни станом на 00:00 28 серпня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку в районі Авдіївської промзони противник випустив одну міну з 82-мм міномета, а також протягом дня бойовики обстрілювали українських захисників із гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На приморському напрямку окупанти з міномета обстріляли українські позиції біля Красногорівки. Також під обстрілом НЗФ тричі опинялися наші опорні пункти біля Водяного.

«Наші військові зброю не застосовували», – зазначили в штабі.

Нагадаємо, 28 серпня протягом робочої поїздки на Донбас президент Петро Порошенко заявив, що спостерігачам ОБСЄ потрібно стежити за дотриманням режиму припинення вогню цілодобово, оскільки більшість обстрілів бойовиків припадає на нічні години.

За 27 серпня бойовики 22 рази обстріляли позиції українських військ, обійшлося без втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: