Росіянам пропонують отримувати американські візи за кордоном

Читать на русском
У посольстві США заявили, що громадяни РФ можуть отримати візу в будь-якій країні, де терміни розгляду заявки менші, ніж у Москві.

Громадяни Росії можуть отримати американську візу в будь-якій країні, де терміни розгляду заявки на її оформлення менші, ніж у Москві.

Про це повідомляє «РИА Новости» з посиланням на представника посольства США, передає «Слово і Діло».

«Службовець консульства виносить рішення щодо віз в індивідуальному порядку, дотримуючись американського законодавства. Закон США не забороняє російським громадянам подавати документи на візу в іншій країні», - йдеться в повідомленні.

РФ погрожує США новими санкціямиРосія заявила, що розпочинає опрацювання «неминучих заходів у відповідь» на розширення антиросійських санкцій США.

Нагадаємо, з 23 серпня по всій Росії припинено процедуру видачі неімміграційних американських віз. 1 вересня видача відновиться, але тільки у Москві, внаслідок чого термін очікування візи може зрости до півроку.

У відповідь очільник МЗС РФ Сергій Лавров не виключив можливості заходів у відповідь, але пообіцяв «не зривати зло на американських громадянах».

Водночас влада Білорусі з жалем сприйняла повідомлення про те, що посольство США в Росії припинило прийом документів на оформлення віз для білоруських громадян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: