США припиняють видавати неімміграційні візи росіянам

Читать на русском
Сполучені Штати призупинять процедуру видачі неімміграційних віз у Росії на невизначений термін.

З 23 серпня Сполучені Штати призупинять процедуру видачі неімміграційних віз у Росії на невизначений термін.

Про це йдеться в заяві на сайті посольства США в Росії в понеділок, передає «Слово і Діло».

«У зв'язку із заходами, прийнятими Російською Федерацією щодо обмеження чисельності працівників дипломатичної місії США в РФ, починаючи з 23 серпня 2017 року, процедура видачі неімміграційних віз по всій Росії буде припинена», - ідеться у повідомленні.

Процедура видачі неімміграційних віз у консульствах США в Росії буде припинена на невизначений термін. 1 вересня 2017 року цю процедуру буде відновлено у Москві, поінформували у диппредставництві.

США можуть відмовитися від візової лотереїЗапропонований президентом США Дональдом Трампом імміграційний законопроект RAISE передбачає відмову від візової лотереї.

Раніше призначені співбесіди скасують. Ті, хто вже подав документи на оформлення візи США, будуть поінформовані про те, яким чином вони зможуть перепризначити співбесіду. У посольстві США зазначили, що рішення російської сторони скоротити чисельність працівників дипломатичної місії США в Російській Федерації ставить під сумнів серйозність прагнення Росії до поліпшення двосторонніх відносин.

Нагадаємо, раніше в МЗС РФ заявили, що США відмовляються видавати візи російським дипломатам.

Також зазначимо, сьогодні, 21 серпня, спеціальний представник США Курт Волкер і помічник Путіна Владислав Сурков проведуть зустріч у Мінську в закритому для ЗМІ режимі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: