У США вже добу поспіль обговорюють вбрання дружини міністра фінансів

Читать на русском
Критики порівняли реакцію Лінтон зі стилем французької королеви Марії-Антуанетти, а також звинуватили її в глузуваннях над менш забезпеченими людьми і в хвастощах свої багатством.

Дружину міністра фінансів США Стівена Мнучіна засудили за згадки модних брендів у соцмережах.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на The Washington Post.

Луїз Лінтон разом з чоловіком прилетіла на адміністративному літаку в Кентуккі в понеділок, 21 серпня, про що розповіла в Instagram. Вона також привела назви лейблів, продукцію яких носила під час подорожі. Серед них - Hermès, Tom Ford і Valentino.

Коли одна з інтернет-читачок розкритикувала такий опис поїздки, Лінтон заявила: «Ви думали, це була особиста поїздка?!» За її словами, вони з чоловіком заплатили до моменту подорожі більше податків, ніж звичайна громадянка США.

Антиукраїнські фейки в американських ЗМІ: кому це вигідноРосійська влада може бути причетною до фейкової статті New York Times щодо поставок українським заводом ракетних двигунів до КНДР.

Потім Instagram Лінтон був переведений в приватний режим.

Відзначимо, Мнучін і Лінтон, яка є шотландською актрисою, одружені лише два місяці. Нещодавно вони повернулися з медового місяця.

Як зазначає The Washington Post, зазвичай міністри фінансів літають адміністративними літаками під час міжнародних подорожей, а всередині країни прийнято користуватися послугами домашніх перевізників.

Прес-секретар Мінфіну пояснив, що дана поїздка Мнучіна отримала необхідні дозволи і що подружжя оплатило вартість подорожі Лінтон. Він також розповів, що дружина міністра не отримала жодної фінансової компенсації за згадки модних брендів в Instagram.

Як передає Telegraph, критики порівняли реакцію Лінтон зі стилем французької королеви Марії-Антуанетти, а також звинуватили її в глузуваннях над менш забезпеченими людьми та в хвастощах свої багатством.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп пропонує значно знизити податки для американців.

Раніше також повідомлялося, що США досягли нового ліміту держборгу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: