Протести в США: Трамп аплодує і вірить в об'єднання країни

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп висловив сподівання, що протести в американських містах допоможуть відновити розділену країну.

Президент США Дональд Трамп висловив сподівання, що протести в американських містах допоможуть відновити розділену країну.

Про це він написав у своєму Twitter на суботу, 20 серпня, передає «Слово і Діло».

«Наша велика країна розділена десятками років. Інколи потрібен протест, щоб вилікувати, і ми лікуємося, і стаємо сильнішми!. Я аплодую численним протестуючим у Бостоні, які виступили проти нетерпінства та ненависті», - заявив глава американської держави.

Напередодні до 40 тисяч противників ультраправых, неонацистів і націоналістів вийшли на вулиці Бостона, щоб висловити свій протест проти демонстрації ультраправих, які пройшли під лозунгом: «за свободу слова».

Раніше Трамп прокоментував розкол у суспільстві, що виник після подій у місті Шарлоттсвілл (штат Вірджинія). Там 12 серпня пройшла акція протесту проти намірів місцевої влади демонтувати пам'ятник Роберту Лі. Під час цієї акції в колону протестуючих в'їхав автомобіль. В результаті загинула жінка, понад 20 осіб постраждали.

Як повідомлялося, Трамп виступив проти знесення пам'яток рабовласникам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: