Жебрівський розкритикував президента «Динамо»

Читать на русском
Жебрівський розкритикував відмову «Динамо» та його президента Ігоря Суркіса грати в Маріуполі проти однойменної команди через  побоювання з приводу безпеки.

Голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський розкритикував відмову «Динамо» та його президента Ігоря Суркіса грати в Маріуполі проти однойменної команди через побоювання з приводу безпеки.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Українську правду».

Чиновник зізнався, що столичний колектив - його улюблена команда. На його думку, цей крок клубу - удар нижче поясу для маріупольців, оскільки їм відмовлено в підтримці під час війни проти Росії.

Порошенко привітав «Динамо» з ювілеємНаразі динамівці мають в активі 15 чемпіонських титулів України, 11 національних Кубків, 6 Суперкубків України, 1 Суперкубок УЄФА і два Кубки володарів кубків.

Жебрівський нагадав, що коли до Маріуполя з концертом приїжджав лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, то він збирав 50 тисяч осіб, і правоохоронці забезпечили громадський порядок, незважаючи на величезне навантаження.

«На сьогодні все можна виправдати чим хочеш, але кожна людина повинна зробити внесок у перемогу над Росією, таким внеском був би матч з Маріуполем. Те, що робить Суркіс - показує наплювацьке ставлення до людей, які на лінії вогню», - вважає чиновник.

Нагадаємо, минулого тижня «Динамо» не погодилося з рішенням Федерації футболу України провести матч сьомого туру Прем'єр-ліги «Маріуполь» - «Динамо» в приазовському місті.

Раніше Сергій Ребров підтвердив свій відхід з «Динамо».

А 16 листопада 2016 року Жебрівський заявив, що до початку нового навчального року в Маріуполі, в приміщенні зараз недіючої школи, буде обладнаний ще один навчальний корпус Донецького національного медичного університету. Скоро перевіримо, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: