Бойовики обстріляли житлові квартали в Зайцевому: кілька будинків згоріли

Читать на русском

У Зайцевому під обстріл бойовиків потрапили житлові квартали: після влучання запалювальних боєприпасів кілька будинків повністю згоріли.

В результаті обстрілу бойовиками позицій сил АТО біля села Зайцеве кілька будинків повністю згоріли через викликані запалювальними боєприпасами пожежі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

Під час обстрілу бойовиками позицій сил АТО під Зайцевим 21 серпня близько 15-ї години, під вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і РПГ потрапили будинки мирних жителів.

«Внаслідок влучання запалювальних боєприпасів виникла пожежа в декількох житлових будинках по вулицях Попова, Вернадського, Мануїльського, Арсеньєва та провулку Арсеньєва. Будинки та майно згоріли вщент. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав», – розповіли в українській стороні СЦКК.

Бійці сил АТО не відкривали вогонь у відповідь на провокацію російсько-окупаційних сил.

«Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», – підкреслили в СЦКК.

21 серпня в результаті обстрілу бойовиками села Жованка, яке розташоване поруч з Зайцевим, згоріли 9 нежитлових будівель, під вогонь окупантів також потрапив штаб гуманітарної допомоги.

Також увечері 21 серпня бойовики в черговий раз обстріляли житлові квартали і школу в Мар'їнці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: